Ota yhteyttä 010 201 2600 espoo@ecoservice.fi        Kartta 
Avoinna Maanantai - perjantai 08:00 - 16:00

PAKOKAASU- JA OBD-
mittaukset

Auton pakokaasu- ja OBD mittaus Espoon ECOSERVICE autohuollossa antaa katsastuksessa kelpaavan tarkastustodistuksen (voimassa 3 kk)

 

Määräaikaiskatsastukseen kuuluu pakokaasupäästöjen tarkastus bensiini- ja dieselkäyttöisille autoille. Mittaukset tehdään bensiinikäyttöisistä ajoneuvoista, jotka on käyttöönotettu vuonna 1978 tai sen jälkeen ja dieselkäyttöisistä, jotka on käyttöönotettu 1980 tai sen jälkeen. Alle 10 vuoden ikäisille bensiinikäyttöisille ajoneuvoille tehdään pelkästään OBD-tarkastus. 1.9.2016 tai sen jälkeen käyttöönotetuille dieselkäyttöisille autoille tehdään savutusmittauksen sijaan OBD-tarkastus.

Tarkastustodistus

Katsastuksessa voidaan esittää ECOSERVICEN myöntämät pakokaasu- ja OBD-mittausten tarkastustodistukset. Todistus ei saa olla 3kk vanhempi ja sen pitää olla tarkoitettu katsastukseen esitettäväksi todistukseksi. Tällöin mittauksia ei tehdä katsastuksen yhteydessä. Jos ajoneuvolle edellytetään sekä pakokaasumittausta että OBD mittausta, niin kummastakin on oltava oma todistus.


Palvelu sisältää

  • Standardin mukaisen ODB-testin

  • Katsastukseen kelpaavan raportin autosi OBD-järjestelmän tilasta


BG Protection Plan - Elinikäinen takuu autollesi

BG Protection Plan on ilmainen asiakasetuohjelma autollesi, joka kattaa kaikki valmistajan takuun piiriin kuulumattomat moottorin osat. BG Protection on täysin ilmainen ja se jatkuu niin kauan kuin BG huoltopalvelu suoritetaan autoosi. BG Protection Plan kulkee auton mukana ja se on siirrettävissä mikäli auto vaihtaa omistajaa. 

Saat BG Protection Planin mikäli olet suorittanut yhden tai useamman näistä huoltopalveluista.