Ota yhteyttä 010 201 2600 espoo@ecoservice.fi        Kartta 
Avoinna Maanantai - perjantai 08:00 - 16:00

MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT | ESPOO
Kaikkiin automerkkeihin

Auton määräaikaishuolto suoritetaan Espoon ECOSERVICE autohuollossa aina valmistajan suunnittelemien huolto-ohjelmien mukaisesti 

 

Auton määräaikaishuolto on ajoneuvolle säännöllisin väliajoin tehtävä huoltotoimenpide. Seuraavan määräaikaishuollon ajankohta ja ajokilometrimäärä on ilmoitettu autosi huoltokirjassa tai autossasi voi automerkistä ja mallista riippuen olla myös ns.huoltotarpeen ilmaisin.  Ilmaisin kertoo, koska autosi tulee huoltaa.

Määräaikaishuolto sisältää auton tarkistuksia ja huoltotöitä, jotka määräytyvät suoritettaviksi huollettavan ajoneuvon ajokilometrien mukaan, useimmiten 20 000 tai 30 000 ajokilometrin välein. Joidenkin automerkkien ja -mallien kohdalla määräaikaishuollon aikaväli lasketaan myös vuosina, esimerkiksi kahden vuoden välein. Määräaikaishuollon hinta ja tehtävät huoltotoimenpiteet määräytyvät merkki- ja mallikohtaisesti ajoneuvovalmistajan ilmoitusten mukaan. 

Määräaikaishuolto kattaa yleensä seuraavat asiat:

  • Auton huolto-ohjelman mukaiset tarkastuskohteet 

  • Moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihto

  • Raitisilman- ja polttoainesuodattimen vaihto

  • Sytytystulppien vaihdon

  • Jarrunesteen vaihto

  • Jäähdytysnesteen pakkaskestävyyden tarkistus sekä muiden nestetasojen tarkistus (lisätään tarvittaessa)

  • Turvajärjestelmien perusteellinen tarkastus

  • Huoltoilmaisimen nollaus

Määräaikaishuoltoon tulee varata aikaa 2-4 tuntia, riippuen automallista ja huollon laajuudesta.

Merkkikohtaista osaamista

Ecoservise autohuollolla on vuosien kokemus ennakoivien autohuolto toimenpiteiden suorittamisesta määräaikaishuollon yhteydessä seuraaviin automerkkeihin. Merkkikohtaisilta sivuilta voit lukea lisää huolto-ohjelmista automerkeille.

Ennakoivien autohuoltotoimenpiteiden avulla olemme usein saavuttaneet normaalin öljynkulutuksen sekä saaneet päästöt sallittuihin arvoihin autoissa.

Audi määräaikaishuolto, Audi vuosihuolto, Audi huolto, Audi autohuolto


BG Protection Plan - Elinikäinen takuu autollesi

BG Protection Plan on ilmainen asiakasetuohjelma autollesi, joka kattaa kaikki valmistajan takuun piiriin kuulumattomat moottorin osat. BG Protection on täysin ilmainen ja se jatkuu niin kauan kuin BG huoltopalvelu suoritetaan autoosi. BG Protection Plan kulkee auton mukana ja se on siirrettävissä mikäli auto vaihtaa omistajaa. 

Saat BG Protection Planin mikäli olet suorittanut yhden tai useamman näistä huoltopalveluista.