Ota yhteyttä 010 201 2600 espoo@ecoservice.fi        Kartta 
Avoinna Maanantai - perjantai 08:00 - 16:00

LOHKOLÄMMITTIMEN ASENNUS
 

Lohkolämmittimien asennus Espoon ECOSERVICE autohuollossa

 

Moottorin lohkolämmitin on sähkövirralla toimiva moottorinlämmitin. Lohkolämmittimen tehtävä on lämmittää auton moottorin lohkoa, josta nimi lohkolämmitin tulee. Lohkolämmitin lämmittää moottorin lohkon jäähdytinnestettä, ja  ohessa lohkolämmitin lämmittää  auton moottoriöljyä. Lohkolämmitin voi sijaita myös öljypohjassa, jolloin se lämmittää moottoriöljyä. Tällöin kyseessä on säteilylämmitin.

Moottorinlämmittimen käyttö helpottaa auton kylmäkäynnistystä talvikeleillä, vähentää moottorin kulumista, pakokaasupäästöjä sekä polttoaineen kulutusta. Dieselmoottoreiden tapauksessa esilämmittämätön moottori voi vaikuttaa hiukkassuodattimen tukkiutumiseen, koska polttoaineen kulutus on korkeampi ja sen myötä suodatin nokeentuu.

Lohkolämmittimen asennushinta on keskimäärin noin 250-550 euroa automallista ja lohkolämmittimestä riippuen. Sisäpistokkeen ja sisätilan lämmittimen asennus korottaa asennushintaa, mutta ne voidaan asentaa myös erikseen.


BG Protection Plan - Elinikäinen takuu autollesi

BG Protection Plan on ilmainen asiakasetuohjelma autollesi, joka kattaa kaikki valmistajan takuun piiriin kuulumattomat moottorin osat. BG Protection on täysin ilmainen ja se jatkuu niin kauan kuin BG huoltopalvelu suoritetaan autoosi. BG Protection Plan kulkee auton mukana ja se on siirrettävissä mikäli auto vaihtaa omistajaa. 

Saat BG Protection Planin mikäli olet suorittanut yhden tai useamman näistä huoltopalveluista.