Ota yhteyttä 010 201 2600 espoo@ecoservice.fi        Kartta 
Avoinna Maanantai - perjantai 08:00 - 16:00

JARRU- JA ALUSTATYÖT

Jarrunesteiden ja -palojen vaihto Espoon ECOSERVICE autohuollossa tehdään valmistajien ohjeiden mukaan

Jarrunesteen vaihto

Jarrujen toimivuus on turvallisuuden kannalta merkittävä tekijä. Jarruneste välittää voiman polkimelta jarruille ja sen määrää on syytä tarkkailla. Autojen huolto-ohjelmiin kuuluu jarrunesteen tarkastus, mutta jarrunesteen vaihto ei kuitenkaan sisälly yleensä määräaikaishuoltopaketteihin, vaan jarrunesteen lisäys on erikseen tilattava lisätyö. Jarrunesteen vaihtoväli on yleensä valmistajien suositusten mukaisesti kaksi vuotta tai 40 000 kilometriä.

Jarrunestesäiliö on yleensä auton moottoritilassa näkyvillä ja pinnan korkeus on kohtuullisen helposti tarkistettavissa. Jos jarrunesteen määrä on vähissä tai määrä vähenee nopeasti, on järjestelmässä usein korjausta vaativa vuoto.

Jarrupalat ja -levyjen vaihto

Auton jarrupalat ovat uutena noin 10 mm levyiset. Ne kuluvat käytössä ja olisi hyvä vaihtaa noin 50 - 60 000 kilometrin välein. Jarrupaloissa pitäisi olla ainakin 4 mm kulutuspintaa, jotta ne kestävät huolto- ja vaihtovälin ajan. Auton jarrupalat on syytä vaihtaa, mikäli auton jarruteho on heikentynyt tai jarrutuksen yhteydessä kuuluu vinkuvaa ääntä.

Auton jarrulevyt kuluvat,  kun jarrupala synnyttää kitkaa levyä vasten jarrutuksen aikana. Jarrulevyt kestävät käytössä yleensä pidempään kuin jarrupalat. Siksi levyjen vaihdon yhteydessä kannattaa vaihtaa myös palat.

Jarrupalojen ja -levyjen vaihtotyön kustannus muodostuu vaihtotyöstä ja mallikohtaisista jarrupalasarjoista sekä jarrulevyjen hinnoista. Mikäli haluat tarkan hinta-arvion ota meihin yhteyttä.   


BG Protection Plan - Elinikäinen takuu autollesi

BG Protection Plan on ilmainen asiakasetuohjelma autollesi, joka kattaa kaikki valmistajan takuun piiriin kuulumattomat moottorin osat. BG Protection on täysin ilmainen ja se jatkuu niin kauan kuin BG huoltopalvelu suoritetaan autoosi. BG Protection Plan kulkee auton mukana ja se on siirrettävissä mikäli auto vaihtaa omistajaa. 

Saat BG Protection Planin mikäli olet suorittanut yhden tai useamman näistä huoltopalveluista.