Ota yhteyttä 010 201 2600 espoo@ecoservice.fi        Kartta 
Suljettu OLEMME TOISTAISEKSI SULJETTU!

Ilmastointihuolto


Auton ilmastointihuolto suoritetaan Espoon ECOSERVICE autohuollossa käyttämällä  R134A kylmäainetta.

 

Ilmastointijärjestelmä tarvitsee säännöllistä huoltoa toimiakseen luotettavasti ja tehokkaasti. Ilmastointihuolto suoritetaan aina ammattilaisten toimesta ja asiaankuuluvilla välineillä.

Ilmastointijärjestelmä kannattaa huollattaa ajoneuvovalmistajien suosituksen mukaan kahden vuoden välein ja tarkastuttaa vuosittain. Näin järjestelmä pysyy tehokkaana. Säännöllisellä huollolla varmistat myös moottorin paremman toiminnan ja polttoaineenkulutus laskee

Vuosittain ilmastointijärjestelmän kylmäaineesta haihtuu noin 10 - 15 prosenttia, mikä lisää järjestelmän kompressorin työtä ja siten polttoaineenkulutusta. 

Kunnossa oleva ilmastointijärjestelmä lisää mukavuutta ja turvallisuutta ajomatkoilla. Keskityt ajamiseen, kun lämpötila ja ilmankosteus ovat miellyttävät.

Ilmastoinnin täyttöhuolto ei kuulu kaikkien autovalmistajien huolto-ohjelmiin

Palveluun sisältyy

  • Ilmastoinnin kylmäaine R134A (max. 200 g; ylimenevä kylmäaine veloitetaan erikseen 10 €/100 g)

  • Ilmastoinnin väriaine

  • Ilmastoinnin voiteluaine


BG Protection Plan - Elinikäinen takuu autollesi

BG Protection Plan on ilmainen asiakasetuohjelma autollesi, joka kattaa kaikki valmistajan takuun piiriin kuulumattomat moottorin osat. BG Protection on täysin ilmainen ja se jatkuu niin kauan kuin BG huoltopalvelu suoritetaan autoosi. BG Protection Plan kulkee auton mukana ja se on siirrettävissä mikäli auto vaihtaa omistajaa. 

Saat BG Protection Planin mikäli olet suorittanut yhden tai useamman näistä huoltopalveluista.