Ota yhteyttä 010 201 2600 espoo@ecoservice.fi        Kartta 
Suljettu OLEMME TOISTAISEKSI SULJETTU!

BMW-HUOLTO | ESPOO
Premium huolto-ohjelma

BMW huolto-ohjelma

Noudatamme huolloissa BMW:n antamia huolto-ohjeita ja autosi valmistajan myöntämä takuu pysyy voimassaBMW:t huoltaa ammattitaitoinen, koulutettu mekaanikko, jolla on aina käytössään ajantasaiset ja laadukkaat työvälineet. BMW määräaikaishuolto ja vuosihuolto onnistuu meiltä.  

Määräaikais- ja tarpeenmukaiseen CBS huoltoon ja vuosihuoltoon tulee varata aikaa 2-4 tuntia, riippuen BMW automallista ja huollon laajuudesta.

BMW tarpeenmukainen CBS huolto ja määräaikaishuolto

BMW autoissa on nykyään CBS-järjestelmä (käyttötarpeen mukainen huoltojärjestelmä). Järjestelmä valvoo tärkeimpien kulutusosien kuntoa ja käyttöaineiden tilaa autossa. Tietojen perusteella se laskee ja kertoo milloin sinun tulee mennä huoltoon ja mitä täytyy huoltaa.

Määräaikaishuolto on valmistajan huolto-ohjeiden mukainen BMW Huolto ja käytössä vanhempiin automalleihin (ennen 2004/2005). Määräaikaishuolto tarkoittaa valmistajan määrittelemien ajokilometrien pohjalta tehtäviä huoltotoimenpiteitä, jotka tehdään tyypillisesti 20 000 tai 30 000 kilometrin välein.  

Vuosihuolto / kausihuolto

Vuosihuolto / kausihuollon voi suorittaa vaikka CBS tai BMW:n määräaikaishuollon edellyttämät kilometrit eivät täyty ennen kuin valmistajan määrittelemä aikaraja huoltojen välillä tulee vastaan.  Vuosihuollon sisältö voidaan rajata tiettyihin toimiin. Tavanomaisesti vuosihuollossa vaihdetaan moottoriöljyt ja moottorin öljynsuodatin sekä tarkastetaan valmistajan ohjeiden mukaiset kohteet. Samassa yhteydessä voidaan vaihtaa myös sisätilan raitisilmasuodatin. Vuosihuolto sopii vanhemmille BMW automalleille.

PG Performance huolto

Suosittelemme BMW autohuollon yhteydessä BG Performance huoltoa.  BG Performance huolto on korkealuokkaisin moottorihuoltomme, kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee ja kontrolloi päästöjä, sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden.

BG Ennaltaehkäisevät huoltotoimet

Suosittelemme ennaltaehkäiseviä huoltotoimia BMW:lle. Ecoservise on erikoistuneet moottori- ja päästöongelmien ratkaisuun ja ennaltaehkäisevien huoltotoimien avulla voimme näihin vaikuttaa. Lisäksi saat takuun autosi moottorinosille ja autosi kestää ilman korjausta pidempään. Lue lisää takuusta tästä


Pyydä tarjous BMW CBS / määräaikaishuollosta tai soita 010 201 2600  


BG Protection Plan - Elinikäinen takuu autollesi

BG Protection Plan on ilmainen asiakasetuohjelma autollesi, joka kattaa kaikki valmistajan takuun piiriin kuulumattomat moottorin osat. BG Protection on täysin ilmainen ja se jatkuu niin kauan kuin BG huoltopalvelu suoritetaan autoosi. BG Protection Plan kulkee auton mukana ja se on siirrettävissä mikäli auto vaihtaa omistajaa. 

Saat BG Protection Planin mikäli olet suorittanut yhden tai useamman näistä huoltopalveluista.