Ota yhteyttä 010 201 2600 espoo@ecoservice.fi        Kartta 
Avoinna Maanantai - perjantai 08:00 - 16:00

 

BG PLATINUM HUOLTO


BG Platinum® huolto on turvallinen ja tehokas polttoaine- ja ilmajärjestelmän huolto nykyaikaiseen bensiini käyttöiseen ajoneuvoosi

 

BG Platinum® polttoainejärjestelmän huolto on turvallinen ja tehokas polttoaineen/ilmajärjestelmän huolto nykyaikaiseen bensiini käyttöiseen ajoneuvoosi.

Nykyiset moottorit tuottavat korkeaa lämpöä ja korkeaa painetta, jotka aiheuttavat nopean hiilen kertymisen. Näitä kerrostumia löytyy imuventtiileistä, polttoainesuuttimista ja palotiloista. Ilman tarkoituksenmukaista huoltoa suorasuihkutusmoottorissa alkaa esiintyä tehon laskua ja päästöjen kasvua jo 10000 kilometrin ajomäärän jälkeen. GDI-moottori on parhaimmillaan tehokas ja huomattavan taloudellinen voimanlähde. Pitääksesi autosi suorituskykyisenä ja vähemmän saastuttavana, tarvitsee se ammattilaisten käyttämiä sekä tehokkaita huoltoratkaisuja.

BG Platinum huolto on huipputarjouksemme polttoainejärjestelmän puhdistuspalveluun, joka on helppo suorittaa ja parantaa ajettavuutta huomattavasti.

 Kokonaisvaltaisesti puhdistunut polttoainejärjestelmä tarkoittaa pienempää polttoaineen kulutusta, alentuneita lähipäästöjä sekä alhaisempia CO2 päästöjä. 

Saatavat edut 

 • Palauttaa moottorin tehon ja suorituskyvyn

 • Estää kalliita moottorikorjauksia

 • Palauttaa polttoainetalouden

 • Tarjoaa turvallisuutta ja mielenrauhaa

 • Sisältää Lifetime BG Protection Plan®

                Palvelu sisältää

                • BG Platinum® Air Intake, Valve & Combustion Chamber Cleaner, puhdistaa koko moottorin imujärjestelmän

                • BG Platinum® 44K® - lisäaineen, joka puhdistaa koko polttoainejärjestelmän; polttoainesuuttimet, polttoainesuodattimet ja palotilan