Ota yhteyttä 010 201 2600 espoo@ecoservice.fi        Kartta 
Suljettu OLEMME TOISTAISEKSI SULJETTU!

 

BG OHJAUSTEHOSTIMEN HUOLTO

BG Ohjaustehostimen huolto poistaa lian koko järjestelmästä ja varmistaa, että ohjaus toimii sujuvasti ja hiljaisesti

Auton ohjaustehostin on järjestelmä, jonka huolto usein unohdetaan tavallisessa autohuollossa. Ajan mittaan ohjaustehostinneste menettää ominaisuuksiaan ja ohjaustuntuma voi muuttua tahmeaksi tai jäykäksi.

Ohjaustehostinnesteen ominaisuuksien heikentyminen on suurin syy ohjaustehostimen komponenttien kulumiseen. Kulumisesta syntyneet jäänteet kertyvät ohjaustehostinnesteeseen. Kun likaantunut neste kiertää järjestelmässä erittäin kovalla paineella, aiheuttaa se lisää kulumaa hydrauliikkapumpussa ja ohjausvaihteessa. Hydrauliikkapumppu alkaa ääntämään, ohjaustuntuma muuttuu tahmeaksi ja edessä saattaa olla kalliita mekaniikan korjauksia.

Ohjaustehostimen puhdistus BG Quick Clean for Power Steering poistaa turvallisesti ja tehokkaasti ohjaustehostimeen kertyneet epäpuhtaudet. BG Quick Clean on yhteensopiva järjestelmän komponenttien kanssa ja se on suunniteltu käytettäväksi kaikkien BG-ohjaustehostinlaitteiden kanssa.

  • Ominaisuutensa menettänyt ja likainen neste korvataan uudella ohjaustehostinnesteellä

  • Ohjaustehostinjärjestelmään kertynyt lika puhdistetaan 

BG Universal Synthetic Power Steering Fluid on poikeuksellinen 100% synteettinen ohjaustehostinneste, joka sopii käytettäväksi KAIKISSA ohjaustehostimissa kaikissa olosuhteissa. Sen äärimmäisen korkea viskositeetti tarkoittaa, että se ei havaittavasti ohene, kun se altistuu kuumalle tai kylmälle.

BG Universal Synthetic Power Steering Fluid hoitelee pakkaslämpötilat, joissa useimmat nesteet epäonnistuvat. Se sopii käytettäväksi myös autojen keskusvoitelujärjestelmissä, iskunvaimentimissa, automaattisissa korkeudensäätöjärjestelmissä ja hydrauliikkajärjestelmissä, jotka toimivat äärimmäisissä lämpötiloissa tai niiden ääripäiden vaihteluissa. 

BG Power Steering Conditioner Vahvistaa kaikkia ohjaustehostimen nesteitä, puhdistaa ja tasoittaa sisäisiä jousia ja venttiilejä estääkseen tarttumisen, vähentää osien kulumista ja suojaa tiivisteet kuivumiselta ja kutistumiselta vuotojen estämiseksi.

  • Vähentää ohjauksen ääntämistä ja vuotamista

  • Korjaa tahmean tai jäykän ohjaustuntuman

  • Pidentää komponenttien käyttöikää

BG Ohjaustehostinhuolto estää myös vuotojen syntymistä, ohjauksen takkuamista ja komponenttien vaurioitumista. 

Palvelu sisältää

  • BG Quick Clean for Power Steering poistaa turvallisesti ja tehokkaasti ohjaustehostimeen kertyneet epäpuhtaudet
  • BG Universal Synthetic Power Steering Fluid on 100% synteettinen ohjaustehostinneste 
  • BG Power Steering Conditioner vahvistaa kaikkia ohjaustehostimen nesteitä