Ota yhteyttä 010 201 2600 espoo@ecoservice.fi        Kartta 
Avoinna Maanantai - perjantai 08:00 - 16:00

 

BG KARSTANPOISTO

BG Karstanpoistopalvelu puhdistaa autosi suorituskykyä haittavan likakarstan koko polttoainejärjestelmästä 

Kaikki polttomoottorit bensiini ja diesel tuottavat palotapahtuman sivutuotteena karstaa. Hiilikarsta heikentää ajoneuvosi suorituskykyä, lisää polttoaineenkulutusta ja ennen pitkää aiheuttaa kalliita korjauksia.

Puhdas polttoainejärjestelmä tarkoittaa ajoneuvosi valmistajan määrittämiin arvoihin palautunutta polttoainetaloudellisuutta, pienempiä päästöjä ja enemmän tehoa! 

 

A-Katsastuksen ammattilaisten suosittelemat BG-tuote karstanpoistoon

Kokonaisvaltaisesti puhdistunut polttoainejärjestelmä tarkoittaa pienempää polttoaineen kulutusta, alentuneita lähipäästöjä sekä alhaisempia CO2 päästöjä. 

Palvelu sisältää

  • BG Platinum® 44K® puhdistaa bensiini moottorien koko polttoainejärjestelmän; polttoainesuuttimet, polttoainesuodattimet ja palotilan ja poistaa tehokkaasti polttoainejärjestelmän hiilikarstan 
  • BG 245 Premium Diesel Fuel System Cleaner liuottaa ja poistaa hiilikarstajäämät koko dieselin korkeapainesuihkutusjärjestelmästä, mukaan lukien polttoainesuuttimet ja palotilan. Se on erityisen tehokas poistamaan raskaita likakerrostumia korkean lämpötilan Commorail -suorasuihkutusjärjestelmien suuttimista.