Ota yhteyttä 010 201 2600 espoo@ecoservice.fi        Kartta 
Suljettu OLEMME TOISTAISEKSI SULJETTU!

 

BG JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄN HUOLTO

BG Jäähdytysjärjestelmän huolto on turvallinen ja tehokas autohuoltopalvelu jäähdytysjärjestelmäsi puhdistamiseksi ja tehokkuuden ylläpitämiseksi

Kaikkien autojen jäähdytysjärjestelmissä on ennen pitkää mahdollista ruosteen, kattilakiven tai muiden korroosion sivutuotteiden muodostuminen. Näiden materiaalien kertyminen lämmönjohtopinnoille voi vaikuttaa merkittävästi moottorin kykyyn jäähtyä ja siten se heikentää jäähdytysjärjestelmän yleistä tehokkuutta. Ruoste, öljy ja kalkkikertymät rajoittavat myös jäähdytysnesteen virtausta järjestelmän läpi, mikä aiheuttaa ylikuumenemista ja mahdollisia moottorivaurioita.

Ajan myötä moottorin jäähdytysnesteen suojaavat lisäaineet kuluvat loppuun, jolloin jäähdytysnesteestä tulee hapan ja se ei pysty suojaamaan järjestelmän osia. Tämä johtaa vahingolliseen korroosioon ruosteen, kattilakiven muodostumiseen, jotka estävät moottorin oikean lämpötilan säätelyn. Hoitamattomana tämä tila voi aiheuttaa vuotoja, ylikuumenemista ja, jos sitä ei valvota, ajettavuusongelmia.

Jäähdytysjärjestelmän puhdistus BG Universal Cooling System Cleaner -puhdistusaineella poistaa erinomaisesti jäähdytysnestejärjestelmään muodostuvan kalkin, öljyn ja ankarat mineraalijäämät. Ohjeiden mukaisesti käytettynä BG Universal Cooling System Cleaner puhdistaa öljyn , jäähdytysnesteen inhibiittorin hajoamisen ja glykolin hapettumisjäämien aiheuttaman kovan kattilakiven. BG Universal Cooling System Cleaner auttaa myös liuottamaan ja poistamaan korroosiotuotteita, kuten ruostetta, jotka voivat nopeuttaa inhibiittoreiden ehtymistä ja lisätä metallipintojen korroosiota. Jäähdytysjärjestelmä ei vaadi neutralointia BG Universal Cooling System Cleanerin käytön jälkeen.

BG Universal Super Cool® on ainutlaatuinen huoltotuote, joka palauttaa jäähdytysnesteen ensiluokkaiselle suojaustasolle. Se on suunniteltu käytettäväksi perinteisissä, pitkäikäisissä, hybridi-, raskaan käytön ja dieseljäähdytysnesteissä. Se tarjoaa erinomaisen suojan kaikille nykyaikaisissa autojen jäähdytysjärjestelmissä käytetyille metalleille. Se täyttää ASTM 2809:n ja ASTM 2570:n vaaditut vaatimukset ASTM-referenssi synteettisessä käytetyssä jäähdytysnesteessä.

  • Erinomaiset korroosionesto- ja vaahtoamisenesto-ominaisuudet

  • Palauttaa lisäaineiden tasapainon ja oikean jäähdytysnesteen pH:n

  • Suojaa vaahtoamiselta ja metallikorroosiolta

BG Cooling System -tuotteet on suunniteltu käytettäviksi yhdessä BG:n jäähdytysjärjestelmähuoltolaitteiden kanssa


BG Universal Super Cool® on suunniteltu käytettäväksi perinteisissä, pitkäikäisissä, hybridi-, raskaan käytön ja dieseljäähdytysnesteissä 

Palvelu sisältää

  • BG Universal Cooling System Cleaner -puhdistusaineella poistaa erinomaisesti jäähdytysnestejärjestelmään muodostuvan kalkin, öljyn ja ankarat mineraalijäämät.  
  • BG Universal Super Cool® on ainutlaatuinen huoltotuote, joka palauttaa jäähdytysnesteen ensiluokkaiselle suojaustasolle.