Ota yhteyttä 010 201 2600 espoo@ecoservice.fi        Kartta 
Suljettu OLEMME TOISTAISEKSI SULJETTU!

 

BG ENNALTAEHKÄISEVÄT HUOLTOTOIMET

Nykyaikaiset autot pohjoisissa ilmasto-olosuhteissa vaativat erityistä huolenpitoa ja kunnossapitohuoltoja. Se onnistuu parhaiten BG huoltopalveluiden avulla 

BG -tuotteilla tehtävien huoltopalveluiden avulla ajoneuvojen tekniikka kestää pidempään ilman korjaustoimenpiteitä. Huoltopalveluihin sisältyvät kaikki ajoneuvojen nestejärjestelmät. Nämä lisäävät ajoneuvojen tehokkuutta, taloudellisuutta, luotettavuutta sekä ympäristöystävällisyyttä.

Autot ovat kompleksisempia kuin koskaan ennen. Ne vaativat enemmän huolenpitoa kuin ikinä. Useimmissa ajoneuvovalmistajien huolto-ohjelmissa huolletaan vähemmän kuin koskaan ennen. Jatkuvasti niukka huolto johtaa järjestelmien sisäiseen likaantumiseen, liialliseen öljyn kulutukseen, kohonneeseen polttoaineen kulutukseen, kohonneisiin päästöihin ja laiterikkoihin.

BG Huoltopalvelut ylläpitävät ja parantavat ajoneuvojen taloudellisuutta, suorituskykyä sekä ympäristöystävällisyyttä!


BG Protection Plan - Elinikäinen takuu autollesi

BG Protection Plan on ilmainen asiakasetuohjelma autollesi, joka kattaa kaikki valmistajan takuun piiriin kuulumattomat moottorin osat. BG Protection on täysin ilmainen ja se jatkuu niin kauan kuin BG huoltopalvelu suoritetaan autoosi. BG Protection Plan kulkee auton mukana ja se on siirrettävissä mikäli auto vaihtaa omistajaa. 

Saat BG Protection Planin mikäli olet suorittanut yhden tai useamman näistä huoltopalveluista.