Ota yhteyttä 010 201 2600 espoo@ecoservice.fi        Kartta 
Suljettu OLEMME TOISTAISEKSI SULJETTU!

 

BG DYNAAMINEN MOOTTORIN KUNNOSTUSHUOLTO 

BG Dynaaminen moottorin kunnostushuolto on  huoltoratkaisu moottoreille, jos öljyä kuluu liikaa tai kun moottorissa on öljylietettä

Nykyaikainen korkeasti viritetty polttomoottori rasittaa öljyä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Samanaikaisesti on pidennetty huoltovälejä. Tämä huoltopalvelu poistaa pomminvarmasti likaantumisesta johtuvan liiallisen öljynkulutuksen.

Täydellinen moottorin puhdistus BG Dynamic Engine Cleaner:n avulla puhdistaa kampikammion ja koko voitelujärjestelmän perusteellisesti. Tämän jälkeen BG Dynamic Engine Cleaner Rinse Oil poistaa puhdistusaineen ja sitoutuneeen likakarstan viimeistelläkseen puhdistusprosessin. Tämä moottorihuolto poistaa kaikkein pinttyneimmänkin moottoriöljyjäämät ja likakertymät.

 • Tehopuhdistaa vaikeasti likaantuneet männänrenkaat ja öljytilan

 • Puhdistaa öljyperäisen lian ja hartsin koko öljyjärjestelmästä

 • Harmiton tiivisteille ja öljyjärjestelmän osille

Moottoriöljyn tehostaminen BG MOA® :lla suojaamaan moottorin osia ja vahvistamaan kaikenmerkkisiä moottoriöljyjä jopa 15 000 km:n ajan. Täyssynteettinen BG MOA® tarjoaa erittäin vahvan suojan hapettumista vastaan ​​kaikille moottoriöljyille. BG MOA® auttaa moottoriöljyä suojaamaan moottoria ja varmistamalla kriittisen voitelun ääriolosuhteissa.

 • Vähentää merkittävästi liiallista öljyn kulumista 

 • Moottorin luotettava suorituskyky

 • Merkittävä rahansäästö koneremontin sijasta

Polttoainejärjestelmän puhdistus BG Platinum® 44K®:lla tarjoaa tehokkaan puhdistuksen nykyaikaisille laihapolttoisille suorasuihkutus polttoainejärjestelmille. Se puhdistaa koko polttoainejärjestelmän; polttoainesuuttimet, polttoainesuodattimet ja palotilan. Koska BG Platinum® 44K® poistaa tehokkaasti ylemmän moottorin hiilikarstan, se vähentää karstan kertymisen aiheuttamia ongelmia; kuten moottorin käyntihäiriötä, sytytyskatkoksia, värinää, epäröintiä ja yleistä tehonmenetystä. BG Platinum® 44K® puhdistaa nopeasti polttoainesuuttimet ja syövyttävät likakerrostumat polttoaineen syöttöpumpusta. Kokonaisvaltaisesti puhdistunut polttoainejärjestelmä tarkoittaa pienempää polttoaineen kulutusta, alentuneita lähipäästöjä sekä alhaisempia CO2 päästöjä.


Jatkamalla BG kunnossapitohuoltojen tekemistä varmistat jatkossa, että ongelma ei palaa.

Palvelu sisältää

 • BG Dynamic Engine Cleaner -puhdistusaineen, joka puhdistaa kampikammion ja koko voitelujärjestelmän perusteellisesti. 
 • BG Dynamic Engine Cleaner Rinse Oil-puhdistusaineen, joka poistaa puhdistusaineen ja sitoutuneeen likakarstan ja viimeistelee puhdistusprosessin. 
 • BG MOA® -lisäaine suojaa moottorin osia ja vahvistaa kaikenmerkkisiä moottoriöljyjä jopa 15 000 km:n ajan.
 • BG Platinum® 44K® lisäaine puhdistaa koko polttoainejärjestelmän; polttoainesuuttimet, polttoainesuodattimet ja palotilan sekä nähentää karstan kertymisen aiheuttamia ongelmia; kuten moottorin käyntihäiriötä, sytytyskatkoksia, värinää, epäröintiä ja yleistä tehonmenetystä.
 • 5 litraa ensiluokkaista moottoriöljyä