Ota yhteyttä 010 201 2600 espoo@ecoservice.fi        Kartta 
Suljettu OLEMME TOISTAISEKSI SULJETTU!

 

BG AUTOMAATTIVAIHTEISTON HUOLTO

BG Automaattivaihteiston huolto voi estää vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan.

BG Automaattivaihteistohuollossa vaihteisto puhdistetaan ja öljy vaihdetaan ensitäyttötilavuuden mukaan. Huolto on lyhytkestoinen ja se kannattaa tehdä noin 50 000 km välein. Se on kannattava sijoitus, sillä automaattivaihteisto työskentelee jatkuvasti kovan rasituksen alla. Huollettuna se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä paljon pitempään kuin uskoisit. 

Automaattivaihteistoöljyllä, kuten kaikilla voiteluaineilla on rajallinen käyttöikä. Öljyn hajoamisprosessissa alkaa syntyä likaa vaihteistoon, huomaat sen ajettavuus ongelmina. Vaihteistoon syntynyt lika tulee puhdistaa turvallisesti ja tehokkaasti automaattivaihteiston toimintakyvyn palauttamiseksi.

Riittämätön automaattivaihteistoöljyn suojaus ja sitä myötä ominaisuutensa menettänyt ja likaantunut vaihteistoöljy on yleisin syy ennenaikaiseen vaihteistovaurioon. Säännöllinen BG Automaattivaihteistohuolto voi estää vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan.

BG Automaattivaihteistohuolto on turvallinen ja tehokas huolto automaattivaihteistosi puhdistamiseksi ja sen suorituskyvyn ylläpitämiseksi.

Palvelu sisältää

  • BG Quick Clean for Transmissions poistaa nopeasti ja turvallisesti venttiilin runkoon, suodattimeen ja muihin automaattivaihteiston osiin kertyneet likakerrostumat. 
  • BG ATC Plus® tehostaa automaattivaihteistonöljyn toimintaa